Behandlinger

HUSK: Vi tager gebyr på Kr. 25,-  hvis du ikke har fjernet neglelak inden du kommer til behandling.

NYHED!

SHELLAC CAT EYE: Magnetisk UV shellac som giver en flot refleks og changerende farvespil. 

Cay Eye

MANICURE:  Neglebånden skubbes men fjernes ikke, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt oliebehandling af neglebånden.

DELUXE MANICURE: Håndbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt oliebehandling af neglebånden.

SPA MANICURE: Håndbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, peeling, maske, lakering, oliebehandling af neglebånden samt håndmassage. 

PEDICURE: Fodbad, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt neglebåndsolie. 

DELUXE PEDICURE: Fodbad, fjernelse af hård hud fra hælene, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, lakering samt fugtighedslotion. 

SPA PEDICURE: Fodbad, fjernelse af hård hud fra hælene, fjernelse af neglebånden, rettelse af neglene, filing, polering, peeling, maske, lakering, oliebehandling af neglebånden samt fodmassage.

SHELLAC: Shellac er en kombination af neglelak og gele. Shellac påføres på som en almindelig neglelak med en underlak, 2 lag farvet lak og et lag overlak men hærder i UV lys som gele negle. Dette gør, at shellac tørrer med det samme uden ridser og hakker og forbliver blankt i op til 14 dage. Shellac kan fjernes hjemme med acetone eller shellac remover som kan købes hos os. 

GELE NEGLE: Vi laver gele negle på en form der monteres under neglen og fjernes igen når forlængelsen er færdig. Neglene bliver forlænget til den længde som kunden ønsker. VIGTIGT: Dine negle skal minimum være 1-2 mm udover fingeren ellers er det ikke muligt at montere formen under neglen.